Sykehjem

Pasienter som bor på sykehjem har ofte hudplager og sårproblematikk. Nærmeste hudlege kan ha lang ventetid. Samtidig kan transport til hudlege være ressurskrevende og utfordrende. Med vår tjeneste kan pasienten din bli behandlet lokalt. Vi inngår avtale med institusjonen for fakturering. For avtale se her.
Behandling og e-resept innen 24 timer
Håndtak mellom sykehjemspasient og omsorgsperson, symboliserer vennlighet og omsorg.

Mye handler om hud

Hudlidelser og sårproblematikk forekommer ofte hos sykehjemspasienter. La oss hjelpe dem med vår spesialistkompetanse på hud.

Raskt og effektivt

Henvisning til hudspesialist innebærer både lang ventetid og kostnadskrevende transport av pasienten. Vi hjelper deg å behandle pasienten lokalt.

Samarbeid

Ved å samarbeide med oss får du kompetanseøkning innen hud. Sammen kan vi gi pasienten god oppfølging.

Slik går du frem

Registerer deg
Pictogram-hudscanning-håndledd
1

Logg inn med BankID og start bildekonsultasjon

Bruk mobilkameraet til å ta bilder av hudområdet til pasienten. Husk å noter deg referansenummer til innsendt bildekonsultasjon. (Referansenummet finner du også under konsultasjoner på MinSide)
Pictogram-legekonsultasjon
2

Send elektronisk henvisning (e-link) via journalsystem

Skriv litt om hudplagene. Plassering, størrelse, sykdomshistorikk, medikamentbruk og alt som kan være relevant for å stille en presis diagnose. *Husk å oppgi referansenummer i henvisningen
Pictogram-bandasjere-håndledd
3

Motta svar og iverksett behandling

Epikrise mottas i journalsystem. Du mottar detaljert svar, som inkluderer diagnose, medikamenter og tiltak. Nå kan du iverksette behandling av pasienten.

AskinScope

kr 495,- pluss porto
Linsen AskinScope festet på en mobiltelefon, til bruk for å ta høykvalitets dermatoskopiske bilder av føflekker.

Mobildermatoskopet som hjelper deg å ta detaljerte og forstørrede bilder av føflekker, slik at hudlegen kan gjøre en mer nøyaktig vurdering.

AskinScope

Mobildermatoskopet som hjelper deg å ta detaljerte og forstørrede bilder av føflekker, slik at hudlegen kan gjøre en mer nøyaktig vurdering.

kr 495,- pluss porto
Linsen AskinScope festet på en mobiltelefon, til bruk for å ta høykvalitets dermatoskopiske bilder av føflekker.
Undersøke føflekker

Det er helt normalt å ha omtrent 50 føflekker på kroppen. Hvis du har en føflekk som har endret seg, har begynt å vokse, klø eller blø, er det viktig at du får den undersøkt.

Ta bilder av føflekker

For at en hudlege skal kunne gjøre en grundigere vurdering av en føflekk, må bildet være detaljert og forstørret. Vi kaller det et dermatoskopisk bilde. Et slikt bilde må tas med en spesiell linse - et dermatoskop.

Ditt mobildermatoskop

AskinScope er en linse som du enkelt klistrer på mobilkameraet ditt før du tar bilder av føflekker. Nå kan du ta gode dermatoskopiske bilder med mobilen din.

Sammen mot en bedre hudhelse

Har du spørsmål eller er interessert i avtale? Ta gjerne kontakt med oss.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Askin logo
64 80 90 90post@askin.no