Askin logo

Din hudlege

Gjør konsultasjon med en hudlege - helt digitalt

bilde av et ansikt
* Gjelder virkedager
bilde av et ansikt
bilde av en rygg
bilde av en person
person som strekker ut armer
babyarm
bilde av en arm
bilde av et ansikt
* Gjelder virkedager
bilde av et ansikt
bilde av et ansikt
* Gjelder virkedager
bilde av en babyarm
* Gjelder virkedager
bilde av en arm
* Gjelder virkedager
bilde av en rygg
* Gjelder virkedager
Om oss
Askin er et ledende fagmiljø av hudleger. Vi er eiet av flere hudleger og baserer oss på solide faglige prinsipper og forskning. Hudlegene våre bidrar aktivt til forskningen selv og legger mye stolthet i utøvingen av faget.
Vår reise startet i 2016 med mål om å utvikle en digital hudlegetjeneste. Med et stort team bestående av mange av landets fremste legespesialister innen hudsykdommer, ønsket vi å tilgjengeliggjøre denne spesialistkompetansen for flere pasienter på en rask og effektiv måte. Dermed satte vi i gang utviklingen av en moderne og sikker digital plattform for konsultasjon hos hudspesialist.
Visjon
Å gi bedre helsetjenester til flere mennesker og bidra til mer effektiv bruk av samfunnets økonomiske midler.
Hudlidelser er vanlige og utbredte tilstander i befolkningen. Så mye som 20% av alle konsultasjoner hos fastlegene dreier seg om hudproblemer, og ofte må pasienten henvises videre til spesialist. Imidlertid er det ofte lang ventetid hos hudspesialistene, og i tillegg kan det langstrakte landet vårt by på lange og kostnadskrevende reiseveier for pasienten.

Med en digital hudlegetjeneste ønsker vi å kunne yte spesialisthjelp på en rask og effektiv måte. Ved bruk av vår mobilapplikasjon kan hvem som helst hvor som helst i landet konsultere med vårt dyktige team av hudleger.

Vår tjeneste kan benyttes av privatpersoner, men også helsepersonell som fastleger, sykehjemsleger og andre autoriserte helsepersonell kan benytte vår tjeneste til å konferere med spesialister.

Vi baserer oss på solide faglige prinsipper og forskning. Vi bidrar aktivt til forskningen selv, og legger mye stolthet i utøvingen av vårt fag slik at du får en tjeneste som er etterrettelig, forsvarlig og pålitelig.

Det er svært viktig for oss at vår tjeneste er tett integrert og i samsvar med det norske helsevesenet, som vi ønsker å forsterke og videreutvikle. Ved å være en moderne spesialisthelsetjeneste bygget på en innovativ digital plattform, håper vi å kunne realisere denne visjonen.
Teamet
Vi er leger som er spesialister i hudsykdommer. Vi har bred erfaring innen hudfaget. Vår kompetanse og bakgrunn inkluderer alt fra privatpraksis til sykehus. Mange av oss har forskningserfaring og har drevet med undervisning. Vi hjelper mennesker i alle aldre, fra nyfødte til eldre, med alt fra enkle hudforandringer til alvorlige hudlidelser.
Se alle hudlegene
Ta kontakt
Hvis du har generelle spørsmål om tjenesten, bruk kontaktskjemaet nedenfor. For helsespørsmål, dvs. medisinske spørsmål som angår deg, ber vi deg gjøre en konsultasjon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontoradresse
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Postadresse
Postboks 474 Bedriftssenteret
1411 Kolbotn
Kontakt
Telefon sentralbord
64 80 90 90 (hverdager 8 - 16)
post@askin.no
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Askin