Din hudlege

Gjør konsultasjon med en hudlege - helt digitalt

bilde av et ansikt
* Gjelder virkedager
bilde av et ansikt
bilde av en rygg
bilde av en person
person som strekker ut armer
babyarm
bilde av en arm
bilde av et ansikt
* Gjelder virkedager
bilde av et ansikt
bilde av et ansikt
* Gjelder virkedager
bilde av en babyarm
* Gjelder virkedager
bilde av en arm
* Gjelder virkedager
bilde av en rygg
* Gjelder virkedager

For helsepersonell

Vi bistår helsepersonell som fastleger, sykehjemsleger og sykepleiere med vår spesialistkompetanse. Helsepersonell kan enkelt benytte vår tjeneste til å konferere eller henvise til våre hudleger. Med vår tjeneste kan du gi dine pasiener med hudplager mer kompetent behandling.
Fastlege
Trenger du rask og effektiv spesialistvurdering av hudlege til din pasient, som har en hudlidelse? Bruk vår tjeneste ved å sende oss e-henvisning. Vi tar kontakt med pasienten.
Les mer
Sykehjem
Pasienter som bor på sykehjem har ofte hudplager og sårproblematikk. Nærmeste hudlege kan ha lang ventetid. Samtidig kan transport til hudlege være ressurskrevende og utfordrende. Med vår tjeneste kan pasienten din bli behandlet lokalt.
Les mer
Kosmetisk sykepleier
La oss bistå deg med vår spesialistkompetanse på hud. Bruk vår tjeneste til å sende oss bilder og beskrivelse av pasientens hudlidelse. Få svar og eventuelt e-resept.
Les mer
Fotterapeut
Trenger du rask og effektiv spesialistvurdering av hudlege til din pasient, som har en hudlidelse? Bruk vår tjeneste til å sende oss bilder og beskrivelse - trygt og effektivt.
Les mer

Askin bidrar med å:

Forskrive e-resept

Sende epikrise

Henvise til fysisk hudlege ved behov

Når du sender inn en konsultasjon med en grundig beskrivelse og klare bilder, kan vår hudlege gi deg en medisinsk vurdering og behandling innen 24 timer på hverdager.

For å starte, må du opprette en brukerkonto (kun nødvendig ved første innsending) og deretter logge inn på vår sikre portal med BankID for å utføre en digital konsultasjon med en av våre hudleger.

AskinScope

Mobildermatoskopet som hjelper deg å ta detaljerte og forstørrede bilder av føflekker, slik at hudlegen kan gjøre en mer nøyaktig vurdering.

kr 495,- pluss porto

Les mer og bestill
Undersøke føflekker
Det er helt normalt å ha omtrent 50 føflekker på kroppen. Hvis du har en føflekk som har endret seg, har begynt å vokse, klø eller blø, er det viktig at du får den undersøkt.
Ta bilder av føflekker
For at en hudlege skal kunne gjøre en grundigere vurdering av en føflekk, må bildet være detaljert og forstørret. Vi kaller det et dermatoskopisk bilde. Et slikt bilde må tas med en spesiell linse - et dermatoskop.
Ditt mobildermatoskop
AskinScope er en linse som du enkelt klistrer på mobilkameraet ditt før du tar bilder av føflekker. Nå kan du ta gode dermatoskopiske bilder med mobilen din.
Ta kontakt
Hvis du har generelle spørsmål om tjenesten, bruk kontaktskjemaet nedenfor. For helsespørsmål, dvs. medisinske spørsmål som angår deg, ber vi deg gjøre en konsultasjon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontoradresse
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Postadresse
Postboks 474 Bedriftssenteret
1411 Kolbotn
Kontakt
Telefon sentralbord
64 80 90 90 (hverdager 8 - 16)
post@askin.no
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Askin
Askin logo