Nyhetsak hos Askin

Informasjon vedrørende koronautbruddet

22. mars 2020
Skrevet av
Hudlege Mohammad Rizvi

Det pågående koronavirusutbruddet (covid-19) har skapt en ekstraordinær situasjon som krever sosial distansering og karantenetiltak for å begrense smittespredning. Det er svært viktig at befolkningen følger råd gitt av helsemyndighetene.

I disse tider reduserer hudavdelinger, private hudleger og fastleger sine aktiviteter for å unngå smitte. Mange mennesker anbefales å ikke forlate hjemmet sitt, eventuelt at de tilbringer minst mulig tid ute, for å unngå å smitte andre eller å bli smittet selv.

Har du eller dine pårørende plager eller sykdommer i huden, kan dere benytte den digitale hudlegetjenesten Askin. Last ned appen (se lenker nederst) og gjør en konsultasjon med hudlegen via din mobil ved å sende inn bilder av hudproblemet og beskrivelse av problemet. Vi er spesialister i hudsykdommer og gir deg svar i appen innen 24 timer (virkedager) med e-resept der det trengs.

Mer informasjon

Regjeringens informasjonsside om koronavirus (covid-19). Klikk her

Informasjonsside om koronavirus ved helsenorge.no. Klikk her

Koronavirus - fakta, råd og tiltak, ved Folkehelseinstituttet (FHI). Klikk her

Helsedirektoratets temaside om koronavirus, for helsepersonell og offentlige aktører. Klikk her

Enkelt å komme i gang

Vi er en norsk spesialisthelsetjeneste innen hud. Våre hudleger gir deg spesialistkonsultasjon og e-resepter helt digitalt.

Askin mobilapp

Last ned applikasjonen gratis

Vi er en norsk spesialisthelsetjeneste innen hud. Våre hudleger gir deg spesialistkonsultasjon og e-resepter rett til mobilen.

Kontoradresse
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Postadresse
Postboks 474 Bedriftssenteret
1411 Kolbotn
Kontakt
Telefon sentralbord
64 80 90 90 (hverdager 8 - 16)
post@askin.no
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Askin