Informasjon vedrørende koronautbruddet
22. mars 2020
Skrevet av
Hudlege Mohammad Rizvi

Det pågående koronavirusutbruddet (covid-19) har skapt en ekstraordinær situasjon som krever sosial distansering og karantenetiltak for å begrense smittespredning. Det er svært viktig at befolkningen følger råd gitt av helsemyndighetene.

I disse tider reduserer hudavdelinger, private hudleger og fastleger sine aktiviteter for å unngå smitte. Mange mennesker anbefales å ikke forlate hjemmet sitt, eventuelt at de tilbringer minst mulig tid ute, for å unngå å smitte andre eller å bli smittet selv.

Har du eller dine pårørende plager eller sykdommer i huden, kan dere benytte den digitale hudlegetjenesten Askin. Last ned appen (se lenker nederst) og gjør en konsultasjon med hudlegen via din mobil ved å sende inn bilder av hudproblemet og beskrivelse av problemet. Vi er spesialister i hudsykdommer og gir deg svar i appen innen 24 timer (virkedager) med e-resept der det trengs.

Mer informasjon

Regjeringens informasjonsside om koronavirus (covid-19). Klikk her

Informasjonsside om koronavirus ved helsenorge.no. Klikk her

Koronavirus - fakta, råd og tiltak, ved Folkehelseinstituttet (FHI). Klikk her

Helsedirektoratets temaside om koronavirus, for helsepersonell og offentlige aktører. Klikk her

Last ned applikasjonen gratis

Vi er en norsk spesialisthelsetjeneste innen hud. Våre hudleger gir deg spesialistkonsultasjon og e-resepter rett til mobilen.

Last ned applikasjonen gratis

Vi er en norsk spesialisthelsetjeneste innen hud. Våre hudleger gir deg spesialistkonsultasjon og e-resepter rett til mobilen.

Kontoradresse
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Postadresse
Postboks 474 Bedriftssenteret
1411 Kolbotn
Kontakt
Telefon sentralbord
64 80 90 90 (hverdager 8 - 16)
post@askin.no